Dagens kärlekar

Härlig dag i dag! Vaknade svårt bakfull  efter en skön gårdagskväll med kära K på F12.  Där huserade PKK (Politiskt Korrekta Klubben) kvällen till ära och det blev både panelsamtal, tokdans och svindyr mojito. Vaknade i alla fall av att telefonen ringde kl 10:00 i morse. Svarade såklart och det var fantastiskt nog en black metall-yngling från Gävle som skulle arrangera festival som ringde, och han ville ansluta sin förening till organisationen jag jobbar för. Jag var inte helt sammanhängande när jag pitchade oss  utan berättade istället att jag var ”groggy”. Gott så, han lät nöjd med det.

Sedan blev det god frukost och ivägsläntrande till kontoret. Har en såndär dag då jag är lite kär i mig själv och min omgivning. Fint! Dagens kärlekar är:

Stockholm: Jag älskar denna stad! Min lekkamrat och älskarinna. Gu så vi ska härja och njuta (unna oss och götta oss) i sommar!

Snus: Inledde min semestersnusning under förra veckan. *Nom Nom* Nu ligger tre månader av nickokick framför mig. Till hösten blir det cold turkey igen.

Shout out louds – Work: Sommarens skiva att lyssna på om och om och om igen. Den kom ju för flera månader sedan men det är först nu jag har börjat lyssna in mig på den och jag kan inte sluta! Vill inte sluta! Den kommer vara mitt soundtrack till sommaren 2010 i epitet av vad Vapnet var för sommaren 2008 och Concretes för 2007.  Vad var skivan 2009? Det kommer jag inte ihåg. Måste fundera.

Bubblare: Min grå kavaj, skumpa, parkhäng, biblioteksbesök, Skottland, sommarstuga, halvdag?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s