Den där listan, del 3.

26. Vilken var årets bästa film?
Såg inte så mycket film 2010. Bästa filmkaraktären 2010 var dock ”Lille Cornelis”. Ska jag ha barn ska det se ut så! Dvs. tjock med liten mun.

27. Vad gjorde du på din födelsedag?

Jag vill minnas att jag bodde på Hilton, åt indiskt, drack ett halvt glas skumpa och sedan somnade. Stämmer det?

28. Vilka var de bästa människorna som du träffade?
De gamla vanliga, inte så mycket nytt folk i år faktiskt. Har turen att få hänga med ljuvligt folk både hemma och på jobbet.

29. Hur skulle du beskriva din klädstil?

Olika leggins + tygsjok i svart. Har blivit sjukt lat när det gäller kläder. Får ej sitta åt & får ej vara opraktiskt. Har dock tagit mig (lite) i kragen och köpt jeans i år. Har annars inte använt jeans sedan 2007 ca. Har haft byxor (träningsbrallor ej inräknat) kanske tio gånger i år, ca nio gånge fler gånger än 2009 alltså.

30. Vad fick dig att må bra?

Semester! Inklusive all komp jag samlat på mig och plockat ut har jag nog haft 11-12 veckors semester i år. En stor omställning när man är van att jobba deltid och ”sommarjobba” med annat när andra tar semester.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?

Joan i Mad Men, McNulty & Dr House

32. Vem saknade du?
Kära K, sedan hon flyttade till Småland och ibland mig själv från 2006 som pallade att dricka massor med öl och gå ut tre gånger/vecka.

33. Vilken var din bästa månad?

Juni var bäst med Greklandscharter, skatteåterbäring, midsommar i Häsingland, och roadtrippen i Skottland. Hösten var också fantastisk, fast helt hysterisk jobbmässigt = lite kul ändå.

34. Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?

Det finns det väl alltid. Men jag väljer att återkopplar till punkt nr 15 ”äh, det där kan ju ingen människa hinna med”… Dock att det finns en del saker att jobba på inför 2011, typ ”kommunikation” och ”identifiering av egna behov”.

35. Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?

Jag tror… att det kommer bli minst lika bra, nä bättre. Jag kommer flytta ihop med min kärlek, projektleda mig själv lite mer effektivt och prioritera vardagshäng med vänner mer. Shit, jag kommer på ett eller annat sätt faktiskt lösa det där med bostadsfrågan. Kanske genom att köpa lägenhet för första gången. Det är stort. Det kommer även innebära att jag kommer gå apeshit på sommarens auktioner och loppisar. Antagligen hyra någon typ av skåpbil och fylla med billig, billig lycka… dvs. teak.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s