Stenbockar är från birkastan, jungfrur är från… norrland?

Kvällshäng i kollektivet. De närvarande: Yoga, Coach, GTG, Lillhäxan och undertecknad. Det läses horoskop och Yoga släpper för stunden alla sina queerteorier och blir vår ciceron ut i det okända där hon smidigt kryssar sig fram i mysticismens och astrologins fantastiska värld. Dags att ta reda på hur bra vi egentligen passar ihop med våra partners. Spänningen stiger… Jag är inte helt säker, men jag vill minnas att Rallarn är jungfru (och det var han) och då betyder det att vår relation har ungefär dessa förutsättningar;

När en Jungfru och en Stenbock träffas skapas en pragmatisk och finuerlig [sic ]relation. Båda tecken är mycket rationella och båda har högt ställda förväntningar på sig själva och andra. Jungfrun älskar Stenbockens hängivenhet och intensitet, medan Stenbocken uppskattar Jungfruns intution [sic]och detaljsinne. Tillsammans skapar de ett stadgt [sic] förhållande med sann verklighetsuppfattning.

Det bästa med relationen är deras otroliga hängivenhet och tro på samma mål. Båda uppskattar trygghet och materiella ting och samarbetar väl för att uppnå målen, speciellt då målen omfattar gemensamma resurser. Deras ömsesidiga intressen skapar en mycket trevlig relation.

Uppskattar särskilt den raden som jag fetat här ovan. Tolkar själv dessa materiella resurser som ”teak” och ”gävleporslin”. Läste upp horoskopet för Rallarn precis och då berättade han att han i dag varit på loppis och inhandlat olika faktahäften från 1963 till oss. Ett om dinosaurier (!), ett om underverk förr och nu (!!) och ett om bergarter (!!!).  Han har lovat att lägga dom i sin brudkista, vi kommer få en sån fin start på vårt gemensamma liv. Allt nödvändigt kommer liksom att finnas på plats. Älskar’t!

Ps. Jag och Lillhäxan har börjat skissa på planer inför våren. Planerna går än så länge ut på att göra GTG’s liv svårt/hårt samt att finslipa en ordvits på tema klitta/kittel. Tror den blir… ”bra”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s