Dumpad i Tensta

Försöker introducera Rallaren till Hemnet-knarkandets ädla konst. Vi har ju planer på att slå våra påsar ihop men teknikaliteterna runt det hela är ju ganska många. Först måste han han få ett jobb i Stockholm, sedan måste vi få lånelöfte, skaka fram i runda slängar 200 000 kr i handpenning och sedan hitta en lägenhet vi faktiskt kan tänka oss att bo i. Och just det, någonstans i processen måste Rallarn börja leva i DEN VERKLIGA VÄRLDEN  med oss andra också.

Just nu är han på jakt efter en 3:a om minst 60 kvadrat (gärna 80) som ska ha en låg avgift, fint kök och så får den inte ligga för långt ut heller. Och just ja, den ska va inom vår prisram också. Helst hyresrätt.

Okeeeej.

Närå, han är inte bakom flötet eller så, han har bara lite andra krav än en som bott i kappsäck i fyra år. Dessutom har jag börjat fundera om han har en DOLD AGENDA. I går när vi satt och kollade in alternativ vi eventuellt kanske skulle kunna få via hyreskön gjorde han mig lite nervös.

Jag: – Vi kanske skulle kunna komma på visning på den här ettan i Tensta. Den är på 62 kvadrat. Skitstor! Konstigt.

Rallarn: – Nä, då kommer vi bo i hop i en vecka och sedan kommer jag göra slut!

Jag: – Vasaru?!

Rallarn: – Att då kommer vi göra slut efter en vecka, om vi bor i en etta alltså.

Jag: – Det var inte DET du sa!

Så Rallarns plan är alltså att utnyttja mina köpoäng i bostadskön, flytta till Stockholm och sedan dumpa mig. Herreminje! Det anade jag faktiskt aldrig! (Att 1:an va på 62 kvadrat, och att det var stort, insåg Rallarna först några timmar senare. Då försökte han släta över. Gick icke.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s