Meeeh – en sån dag…

Vissa dagar är man superfreakingawesom-pepp och vissa dagar är man lite mer; ”meeeh” (tänk här rycker på axlarna och ser uppgiven/less ut)

Har någon typ av jobboverload i dag där det finns ca 600 små små och ca 15 stora arbetsuppgifter att ta tag i. Istället sitter jag och stirrar framför mig med tom blick och kollar Facebook igen. Gu, konstruktivitet tack! Hit mä den!

Ofta i dessa lägen ringer jag min skånska samordnare. Han brukar sucka lite och sedan genom vad som gränsar till magi liksom överta all ångest. Jag blir glad – han blir sänkt. Bästa dealen!

Men nä. Nu ska jag verkligen göra ett seriöst försök till att vara duktig arbeterska. Det finns nämligen saker att se fram emot efter jobbet:

  • Friskvårdstimma! Det blir Yoga efter jobbet. Ska bli väldigt skönt, har inte tränat sedan jag blev förkyld förrförra helgen.
  • Killbesök! Rallarn kommer till stan. Hurra!
  • TV! Jag har precis börjat kolla på den fantastiska BBC serien Misfits, och har nästan två säsonger framför mig. Har ni sett? Visst älskar man den?! Ja!

Och dessutom är det löning i dag. Mitt fokus är MAT. Väldigt skralt i kylen i morse, så jag ska gå och bunkra upp med diverse. Har insett att kollektivets förråd av konserver är i minsta laget om zombiesarna kommer.

Alltså. NU: effektivitet. SEN: Hopp och lek.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s