Hav, tallar och siluetten av en nedlagd massafabrik…

Påsklovet har inneburit bloggtorka. Istället för att umgås med datty (ja, om man bortser från att jag och Rallarn klämt några avsnitt av Misfits, och att jag kollat in nya Game of Thrones-avsnittet) har merparten av ledigheten spenderats sittande i en rottingsoffa på ett trädäck i Hälsingland läsandes Döden på en blek häst. Då och då har jag tittat ut över en tjusig skärgårdsvy och avbrott har gjorts för intag av kolhydratstinna luncher och middagar med fokus på beståndsdelarna potatis och sås.

Sjukt avkopplande att få åka ut till obygden och göra saker som att: elda saker, läsa, dra ris (gjorde detta högst sporadiskt), gå på mulltoa, hänga med mamma, titta på svanar, gulla med min kille.

Lyxen: Såhär såg utsikten från mitt sovrumsfönster ut hela helgen…

Ett visst aber med helgen (och nu håller jag tummarna för att denna blogg är så semi-anonym som jag hoppas – verkligen) är att min svägerska är en smått hysterisk kvinna, vars fulla fokus i livet är att ”få färg” samt mata svanar eftersom ”det är synd om dom”. Ja… det finns så mycket att prata om där, oklart (alltså mycket oklart) hur man ska hantera detta. Alltså, jag skulle kunna raljera rätt mycket om detta. Men det känns… lite fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s